Soğan, yeşil fasulye, biber, mantar, karnabahar ve kabak sırasıyla 2 kaşık zeytinyağında sotelenir ve soğumaya bırakılır.
Soğuduktan sonra içine 3 yumurta, 2 kaşık rendelenmiş kaşar, 3 kaşık un, tuz, karabiber konularak karıştırılır, kocaman bir köfte gibi tavanın dibine 2cm kalınlığında döşenir, altı kızartılır(tam bu sırada resim çekilmek akla gelir öncesi yok bu yüzden :( )

Bir kapak yardımıyla çevrilir. Diğer yüzü de pişirilir. Köfteler yuvarlaklar halinde kesilir.


İç yüzeyleri kızartılmış hamburger ekmeklerinin arasına marul, halka soğan, salatalık turşusu ve domatesle beraber yerleştirilir





Veeeeeee..... işteeeeee.....
3-2-1!
Küçük(!) atıştırmalığımız hazır.
Afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder